Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2 pytania:

Nr 1

Czy wiesz że to jest w essentials

Nr2

Czy wiesz że reflinki są zabronione?

Odpowiedź nr 1:

Tak, zdaję sobie z tego sprawę.

Odpowiedź nr 2:

Tak, to również wiem.

Opublikowano

Odpowiedź nr 1:

Tak, zdaję sobie z tego sprawę.

W takim razie pewnie zdajesz sobie sprawę, że większość serwerów posiada zainstalowany plugin essentials i jeśli będą używaly komendy /home to raczej on zostanie do tego wykorzystany, zamiast instalować oddzielny skrypt.

Opublikowano

Wybiore plugin niz lagujacy skrypt. Moze i miales dobre intencje ale ja podziekuje. Poza tym wiesz ze wiele ludzi jest przyzwyczajonych do sethome? To tylko chyba jedyne slowo po ang ktore znaja w mc.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Wybiore plugin niz lagujacy skrypt. Moze i miales dobre intencje ale ja podziekuje. Poza tym wiesz ze wiele ludzi jest przyzwyczajonych do sethome? To tylko chyba jedyne slowo po ang ktore znaja w mc.

Co do sethome i home, to przecież w skrypcie można zmienić w ciągu sekundy.

Skrypt spoko, lecz tylko na jakieś prywatne serwery.

Opublikowano

Tylko po co mam instalować plugin skript i Twój skript jak mam autorskie toolsy,essentials i inne pluginy z bukkit.org?
Plugin totalnie bezsensowny. ­

Opublikowano

Rozumiem że chwalisz się tym bo to twoje początki skryptowania ;)

ok, to teraz podwyższ sobie poprzeczkę i dorób opóźnienia i multihome'y

Opublikowano

Bez sensu brudzić serwer skryptami, skoro można wziąć te komendy z pluginu, który jest na prawie każdym serwerze ...

Może to jego 1 skrypt i chce pokazać że coś umie? Nie wybrzydzaj skoro pewnie ty nic nie znasz się na skryptach.

Opublikowano

... Może docencie jego pracę ludzie ;)...

Skrypcik fajny ... Dam + ale liczę że wykozystasz inaczej swój talent i pokazesz jeszcze fajny skrypt

...Życzę ci powodzenia ;)

76561198180869410.png
Opublikowano

Jeżeli chcesz zabłysnąć na tym forum skryptem. To musi to być skrypt jedyny w swoim rodzaju. Ten skrypt na pewno się przyda, ale dzieciom minkruftów. Na pewno lepsze serwery nie skorzystają z tego skryptu lecz z pluginu essentials lub swojego autorskiego pluginu na home / sethome.

Daj +

Opublikowano

Haha no nie moge... Przeciez skrypt na dom jest domyslnie wgrany przez plugin tylko jest nieaktywny.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Skrypt nie przydatny wgl według mnie
tak samo moge sobie wejść w essentials//plugin.yml i ustawić takie aliasy
proste ? proste  

Opublikowano

Podziękujesz jak essentials zabiera 50% ramu

Opublikowano

Haha no nie moge... Przeciez skrypt na dom jest domyslnie wgrany przez plugin tylko jest nieaktywny.

Hmm, domyślnie wgrany ? (chyba coś ci się pomyliło, jak wrzucisz essentialsSpawn to będzie działać i jest aktywny od samego poczatku należy tylko dodać permissie (po co się wypowiadasz jak nie masz bladego pojęcia ? )

Kiedyś pewnie wszystkie serwery "Świata" będą korzystały ze skryptów  ;)

Znam kilka serwerów postawionych w 60% na skryptach i mają po 300 graczy + (nie ma lagów)

I są to serwery minigames

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Może to jego 1 skrypt i chce pokazać że coś umie? Nie wybrzydzaj skoro pewnie ty nic nie znasz się na skryptach.

No nie znam sie na skryptach, po co mi to? Jak juz to wole plugin napisac/wykorzystac z neta.

@topic

I po co to?

Essentials to samo ma, CommandBook to samo ma 

Nie potrzebny, lagujacy (kolejny) skrypt na tym forum.

Opublikowano

Rozumiem że chwalisz się tym bo to twoje początki skryptowania ;)

ok, to teraz podwyższ sobie poprzeczkę i dorób opóźnienia i multihome'y

Znam się bardzo dobrze na skryptowaniu, posiadam własne minigames i tak dalej. Wstawiłem coś, aby sprawdzić aktywność.

Nie komentuje nawet powyższych wypowiedzi, krytykę przyjmuję otwarcie i naśmiewam się ze wszystkich specjalistów. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...